Levi’s® x New Balance MT580

Campaigns and Collaborations
december 2023

--

Tilbage i starten af 1970’erne begyndte en gruppe unge mænd og kvinder at cykle på deres ekstra robuste “Klunker”-cykler op og ned ad brandsikringsvejene i Marin County, Californien. Og det var således begyndelsen på mountainbiking. I den stejle, stenede og rå terræn begyndte disse pionerer at bruge Levi's®-denim som deres uniform pga. stoffets slidstyrke, beskyttelse og tidløse stil. Med inspiration fra disse mountainbike-pionerer har Levi's® og New Balance designet en ny kollektion, der er baseret på slidstærk Levi's®-denim og det klassiske New Balance MT580-design.

--

Den nye kollektion ledsages af en kampagnevideo, der følger to mountainbikere, som begiver sig ud på hver sin rejse på tværs af forskellige typer terræn. Videoen blev optaget i Bay Area og viser Angie Chavez på sin vej gennem Twin Peaks og Lombard Street i San Francisco, Josh Matthews, der cykler gennem landskaberne omkring Mount Tam i Marin County, samt den særlige gæst Charlie Kelly, der anses for at være en af de tidligste pionerer indenfor mountainbiking.

Den nydesignede MT580-model, som oprindeligt blev lanceret i begyndelsen af 2000’erne, bringer den ikoniske og robuste skofacon tilbage med et moderniseret trail-design med en smallere spids og lavere krave kombineret med en omhyggelig konstruktion, der genbruger de oprindelige materialer, kombinationer og detaljer. Levi's® x New Balance MT580-kollektionen fås i to karakteristiske farver, der er inspireret af mountainbikes og udstyr fra den spæde begyndelse. For at fejre 150-året for 501® Jeans er skoene fremstillet af Levi's®-signaturstoffet Shrink-To-Fit™ denim.

-
--

Det første par fra den nye kollektion fås i beige/sort. Denne farvemodel er designet med en overdel af ruskind og integrerer forvasket sort Levi's®-denim på tåboksen og sidepanelerne og har derudover et klassisk Levi's® Red Tab samt tre sæt udskiftelige snørebånd. MT580 er udstyret med ABZORB- og C-Cap-mellemsåler, der er stødabsorberende med en kombination af polstring og trykresistens, samt ROLLBAR-stabilitetssystemet til at støtte bagfoden og dens bevægelser.

-

Det andet par fås i grå/blå. Denne model er udformet med en overdel i nubuck og overdyed Levi's®-denim på tåboksen og sidepanelerne. Den har også et klassisk Levi's® Red Tab samt tre sæt udskiftelige snørebånd. Skoen er udstyret med ABZORB- og C-Cap-mellemsåler, der er stødabsorberende med en kombination af polstring og trykresistens, samt ROLLBAR-stabilitetssystemet til at støtte bagfoden og dens bevægelser.

-

Levi's® x New Balance MT580-kollektionen lanceres globalt den 6. december 2023. Kollektionen vil kunne købes på L.com, i appen, udvalgte Levi's® Stores:

AMSTERDAM, Netherlands (Levi's® Hartenstraat: Hartenstraat 9, 1016 CA Amsterdam)

BERLIN, Germany (Levi’s®Memhardstraße 7, 10178 Berlin)

LONDON, UK (Levi’s® Soho -41 Great Marlborough St, Carnaby, London W1F 7RG)

MILANO, Italy (Levi's® LS Milano Gae Aulenti: Via Vincenzo Capelli, 1, 20124 Milano MI)

PARIS, France (Levi's® Store Champs Elysees: 76 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris)

--